Nette elektrische scooter met hagelnieuwe accu's - Scooterplaats

Nette elektrische scooter met hagelnieuwe accu's

Vaste prijs € 800,- E-snorscooter Qwic Emoto 87 zwart

Meer afbeeldingen van deze elektrische scooter

Qwic Emoto 87 zwart

409 keer bekeken sinds 17 maart

Omschrijving

Ik sleutel regelmatig aan van alles en nogwat op wielen. Zo heb ik al eens een motor opgeknapt die 11 jaar stil stond, een motorblok gewisseld bij een motor die kapot was gegaan en zo kan ik nog wel even door.
Bij mijn werk kom ik veel in aanraking met elektrische voertuigen en wilde eens weten of ik alle kennis ook voor mezelf kan gebruiken. Na wat zoeken kwam ik via markplaats deze QWic eMoto 87 tegen. Op dat moment stond die relatief goedkoop te koop omdat de accu's kapot waren gegaan door lang stilstaan. Leuke uitdaging dacht ik. Aanhanger achter de auto en ophalen dat ding.

Ondertussen zijn de accu's vervangen en zijn er nog wat meer kleine dingen gebeurd om te zorgen dat deze scooter weer helemaal klaar is voor behoorlijk wat kilometers. Er staat nu pas 2800 km op de teller, dus daar kan nog behoorlijk wat bij.

"Maar waarom doe je hem dan weg?" hoor ik je vragen. Voor mij is de hobby om te zorgen dat er hele nette voertuigen weer terug op de weg komen en dus is hier de hobby vanaf.

"En wat is dan de range van zo'n ding?" is dan altijd de tweede vraag. Vanuit de fabriek werdt 70km opgegeven. Ik heb er dat zelf niet mee gereden en vind het niet fijn om een accu zo ver leeg te rijden, maar ik heb er zelf al een paar keer meer dan 40km mee gereden zonder problemen.

"En is er een manier om nog goedkoper te rijden?" is de laatste vraag die iedereen stelt. Ja. Die manier is er. Alleen dan moet je zelf trappen.

Oplader zit er natuurlijk net als de reservesleutel gewoon bij. Verder heeft hij een blauw plaatje dus er mag gewoon met de haren in de wind op gereden worden.

Overigens heb ik de beschikking tot een aanhanger. Ik kan dus in overleg met jou zorgen dat hij voor de deur wordt afgeleverd.

Daarbij is er ook de mogelijkheid om er nog een windscherm op te zetten en / of een topkoffer.

Geinteresseerd? Stuur een berichtje.

Specificaties

Categorie Elektrische scooters
Merk Qwic
Type Emoto 87
Bouwjaar 2012
Km. stand 2800
Uitvoering e-snorscooter 25 km/u
Conditie Tweedehands
Garantie Zonder garantie
Basiskleur Zwart
Meegeleverde accessoires
Topkoffer
Windscherm

Deze elektrische scooter kan worden opgehaald of afgeleverd.

Contact met adverteerder

Cas van Raan
uit Helmond