Tomos Funsport'r te koop! Blauw kenteken! - Scooterplaats

Tomos Funsport'r te koop! Blauw kenteken!

Vraagprijs € 250,- Snorbrommer Tomos Funsport R zwart

Meer afbeeldingen van deze brommer

Tomos Funsport R zwart
Tomos Funsport R zwart
Tomos Funsport R zwart

951 keer bekeken sinds 14 oktober

Omschrijving

Hallo,

Ik wil graag mijn Tomos FunSport'r verkopen! Deze Tomos snorfiets (blauw kenteken) uit 2008 heeft een kilometerstand van slechts 3795 km! Op het kentekenbewijs staat overigens dat het een Sport'r is, maar ik geloof het niet anders is dan een funsport'r. Ik heb de Tomos in orginele staat in oktober 2013 gekocht. Het enige wat ik er aan veranderd heb is een andere uitlaat (orginele uitlaat heb ik ook nog), groter achter tandwiel en een grotere caburateur. Nu loopt hij rond de 40 km/h (als ie goed warm is). Prima voor een snorfietsje. De Tomos Sport'r heeft een elektrische start (en kickstarter natuurlijk) en een gescheiden smeersysteem.

Ik heb er eigenlijk weinig op gereden. Alleen enkel voor een periode van een half jaar heb ik hem elke dag voor woon-werk verkeer gebruikt. Ik merkte aan het eind van deze periode dat het blok wat moeizamer ging lopen (langzamer optrekken, wat moeite met schakelen van de 1e naar 2e versnelling). In plaats van onderhoud plegen heb ik de Tomos in de schuur gezet en nu al zeker een jaar niet gebruikt. Het is daarom nu tijd dat deze Tomos een andere eigenaar krijgt. Het blok is zeer zeker niet kapot, maar ik verwacht wel dat het blok een onderhoudsbeurdje nodig heeft.

Ik heb m nu uit de schuur gehaald. Opgepoetst, tweetaktolie vervangen/bijgevuld, koppelings-olie vervangen, caborateur schoongemaakt (incl. nieuw benzinefilter), luchtfilter schoongemaakt en een nieuwe bougie er in gedraaid. Beide (tubeless) banden zijn plat (en aangezien ik geen compressor in de buurt heb kan ik ze niet oppompen en dus heb ik ook nog niet op mn tomos kunnen rijden). Ook doet de elektrische start het op het dit moment niet, maar dat ligt hoogstwaarschijnlijk aan de accu die leeg is.

Doe een goed bod en hij is van u! Ik hoop er toch zeker 250 euro voor te krijgen.

Met vriendelijke groeten,

Daan Kok

Specificaties

Categorie Brommers
Merk Tomos
Type Funsport R
Transmissie Automaat
Bouwjaar 2008
Km. stand 3795
Uitvoering Snorbrommer 25 km/u
Conditie Tweedehands
Garantie Zonder garantie
Basiskleur Zwart

Deze brommer kan alleen worden opgehaald.

Contact met adverteerder

daan kok
uit Enschede

Bieden

De vraagprijs voor deze Tomos Funsport R is € 250,- maar je bent geheel vrij om een bod te plaatsen.


Biedingen

Jeroen veltman
€ 252,-
3 nov. geboden