Piaggio New Fly 4t 4v 2017 brom wit - Scooterplaats

Piaggio New Fly 4t 4v 2017 brom wit

Bieden vanaf € 1200,- Scooter Geen afbeelding beschikbaar

Meer afbeeldingen van deze scooter

1047 keer bekeken sinds 1 augustus

Omschrijving

lk verkoop een witte Piaggio New Fly uit 2017. Het gaat om een brom. Deze New Fly is voorzien van een originele windscherm en een begrenzer. De begrenzer heeft 2 afstandbedieningen. Doordat de brommer is opgevoerd rijdt het net wat zuiniger (1:33-35). De brommer kwam met een topbox/topkoffer bij t.w.v. €70. De koffer is groot genoeg voor een systeemhelm. Er wordt niet meer met de brommer gereden. Op dit moment staat de brommer veilig gestald. De brommer heeft wel laatst een grote beurt gehad bij Joey Schaar, inclusief nieuwe michelin voor-en achterbanden. Ook zijn de kappen onlangs vervangen. Voor de rest, starten doet ie elektrisch en met de kickstart prima en de remmen zijn ook z.g.a.n. Ik doe de brommer weg, omdat ik voor een motor ga.

De originele CDI heb ik ook nog en mag voor een extra €70,-mee. Met de originele piaggio CDI gaat de brommer ~75 km/h. Dat komt doordat de varioring uit de brommer is gehaald en er ook lichte malossi-rolletjes in zitten. Ik heb de boekjes en bonnetjes nog die bij de brommer horen. Uiteraard zijn er twee sleutels aanwezig. Voor de topkoffer is maar 1 sleutel aanwezig.

Doe een goed bod en wie weet is ie voor jou. Testrit is (na het betalen van een borgsom) toegestaan, maar brokken is dokken.

Specificaties

Categorie Scooters
Merk Piaggio
Type Fly
Bouwjaar 2017
Km. stand 25000
Uitvoering Scooter 45 km/u
Conditie Nieuw
Motortype 4-takt motor
Garantie Zonder garantie
Basiskleur Wit
Meegeleverde accessoires
Windscherm

Deze scooter kan alleen worden opgehaald.

Contact met adverteerder

Obayd Ibou
uit Amsterdam

Bieden

Je kan bieden op deze Piaggio Fly, maar je bod moet wel hoger zijn dan € 1200,-


Biedingen

Er zijn nog geen biedingen geplaatst.

Anderen bekeken ook