Iva ego S4 - Scooterplaats

Iva ego S4

Vaste prijs € 1800,- Scooter Overig Overig groen

Meer afbeeldingen van deze scooter

Overig Overig groen
Overig Overig groen
Overig Overig groen
Overig Overig groen

96 keer bekeken sinds 13 juni

Omschrijving

Beschrijving
Ik verkoop de scooter ivm een nieuwe baan waardoor ik een auto heb aangeschaft.
De scooter heeft altijd in de garage gestaan en is gemiddeld 1x per week gebruikt voor woonwerkverkeer.

Het is een fijne scooter die goed rijdt.
Hij heeft altijd netjes zijn onderhoudsbeurten gehad.

Scooter heeft met de assecoires 2800 euro gekost.

Aantal km 2575. (Plus 1024 km, teller computer vervangen)

Deze matgroene IVA E-GO S4 is weer een schitterende e-scooter van IVA met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Met de krachtige, betrouwbare Bosch motor en uitneembare accu heb je al een groot stuk comfort te pakken. Deze e-scooter heeft nauwelijks onderhoud nodig en je laadt de accu op waar je maar wilt. De uitstraling van de IVA E-GO S4 is modern en stijlvol: een echte blikvanger! Drukke dag? Dan start je jouw IVA E-GO S4 op afstand met Keyless Driving. Voor extra veiligheid is de S4 standaard voorzien van een alarm en het EBS remsysteem.

Krachtige, onderhoudsvrije Bosch motor

Met de 1440 watt Bosch motor van de IVA E-GO S4 trek je fel op, maar dan zonder geluid. Door de moderne, koolborstelloze technologie van de motor slijten de onderdelen nauwelijks en is hij zeer stil. Daarbij heeft hij geen onderhoud nodig: dat scheelt veel in de kosten! Bovendien spaar je het milieu omdat de e-scooter geen uitlaatgassen uitstoot.

Uitneembare lithium accu

De accu van de IVA E-GO S4 is uitneembaar. Het grote voordeel daarvan is dat je ‘m overal kan opladen. Je kunt de accu bijvoorbeeld ook opladen op je werk of bij vrienden. Altijd handig! Lithium accu’s zijn de beste accu’s voor elektrische scooters: ze zijn duurzaam en laden snel op. De accu van de IVA E-GO S4 is volledig opgeladen binnen 4-6 uur en heeft een levensduur van 800 laadcycli.

Grote actieradius

De IVA E-GO S4 accu heeft een mooie actieradius van 80 kilometer bij het 25 km model. Met de 45 km uitvoering heb je een actieradius van ongeveer 60 km. Je kunt dus altijd een tijdje vooruit! Wil je graag lange tochten maken of gewoon een grotere actieradius? Dan kun je je actieradius vergroten door te kiezen voor een tweede lithium accu (meerprijs). Met een tweede accu breid je de actieradius uit naar maar liefst 120 – 160 km!

De voordelen van de IVA E-GO S4 in een notendop

De IVA E-GO S4 biedt verschillende voordelen van e-scooters uit het hoge segment, maar hij is bijzonder vriendelijker geprijsd. Dit zijn de voordelen van de IVA E-GO S4:

Krachtige, onderhoudsvrije Bosch motor

Uitneembare lithium accu

Standaard voorzien van alarm

Keyless Driving

Voorzien van het EBS remsysteem (electronic brake system)

Uitklapbare voetensteuntjes

Oersterke titanium achterbrug

LED verlichting voor – en achter

De IVA E-GO S4 is wendbaar en licht: je manoeuvreert makkelijk door het woon-werk verkeer. Bovendien kan er met de uitklapbare voetensteuntjes makkelijk iemand achterop! We verkopen de IVA E-GO S4 in een 25 km uitvoering (snor) en een 45 km uitvoering (brom).

Veiligheid

Als je een veilige e-scooter zoekt, is de IVA E-GO S4 een absolute aanrader. Om te beginnen voorkomt het EBS remsysteem (electronic brake system) slippen en blokkeren van de wielen. Dat betekent dat je in lastige situaties een streepje voor hebt, omdat je reactietijd en remweg korter zijn. Denk bijvoorbeeld aan een nat wegdek of een situatie waarin je snel moet remmen. De sterke titanium swingarm zorgt voor extra stabiliteit. Onderweg lees je de snelheid, het percentage van je accu en andere gegevens af van het heldere LCD scherm. Door het alarmsysteem van de IVA E-GO S4 kun je hem altijd veilig parkeren.

Attributen voor de IVA E-GO S4

Mis je enkele attributen op jouw IVA E-GO S4? Dan kun je kiezen uit verschillende IVA accessoires voor extra stijl, veiligheid en comfort, zoals:

- Koffer

- IVA E-GO S4 Achterdrager voor koffer

- IVA E-GO S4 Windscherm

- IVA E-GO S4 Voorvalbeugel

- Slot

Standaard meegeleverd met de IVA E-GO S4

De IVA E-GO S4 wordt altijd geleverd met:

- 2 sleutels

- 1 oplader

- Handleiding

- Onderhoudsboekje

Ervaar de IVA E-GO S4 zelf

Voordeelscooters is officieel dealer van de IVA E-GO S4. Kom het model bekijken in onze showroom en maak een proefrit om het comfort en de krachtige motor te ervaren. We beantwoorden graag al je vragen over de e-scooters van IVA. Besluit je de IVA E-GO S4 aan te schaffen? Dan komen wij hem persoonlijk rijklaar bij je afleveren. Bovendien kun je altijd terecht bij onze locaties voor reparatie en onderhoud. We hebben zelfs een mobiele werkplaats!

Meer informatie over elektrische scooters kunt u hier vinden.


Schatting; de daadwerkelijke afstand die haalbaar is is afhankelijk van meerdere factoren zoals: staat van de accu(‘s), temperatuur, snelheid en rijstijl. Om de actieradius zo lang mogelijk te houden kan de maximale snelheid minder worden wanneer de accu leger is.

Specificaties

Categorie Scooters
Merk Overig
Type Overig
Bouwjaar 2022
Km. stand 3600
Uitvoering Scooter 45 km/u
Conditie Zo goed als nieuw
Motortype 4-takt motor
Garantie Zonder garantie
Basiskleur Groen
Meegeleverde accessoires
Topkoffer
Windscherm

Deze scooter kan alleen worden opgehaald.

Contact met adverteerder

Bianca Smits
uit Oudenbosch

 0637561331   Bellen

Anderen bekeken ook