Aprilia scooter kopen? Aprilia scooters vind je hier te koop

Aprilia scooters

Lijst weergave Galerij weergave

Aprilia scooters

Historie Aprilia

Aprilia is een Italiaans merk die scooters en brommers verkoopt sinds de eind jaren 60. Het merk Aprilia is precies ontstaan in 1968 in een rijwielfabriek van Ivano Beggio. Aprilia is vernoemd naar een model van Lancia (een vrachtwagen- en automerk) die in de jaren eind 1940 t/m eind 1950 werd geproduceerd in Italy.

Kwaliteit van Aprilia

Aprilia is in Nederland een zeer populair scooter en brommer merk. Het zijn zeer degelijke scooters en brommers die wel wat kunnen hebben. In Italië, waar de oorsprong ligt van Aprilia, rijden de meeste 50cc scooters en brommers gewoon 75 km/uur. In Nederland zijn de 50cc scooters en brommers namelijk allemaal begrensd tot een maximale snelheid van 45 km/uur en de snorscooter is zelfs begrensd tot 25 km/uur. Aprilia heeft ook zelfs 50cc modellen die ook als een 125cc wordt verkocht. Die verder nagenoeg hetzelfde zijn behalve de inhoud van de cilinder die groter is dan de 50cc uitvoering.

Scooters

Aprilia heeft op dit moment drie verschillende scooters te koop uit de SR serie. DE SR Motard, de SR 50 R en de SR 50 Street. Al deze drie modellen hebben een 50cc cilinder inhoud en hebben een maximale snelheid van 45 km/uur. Ben je liever geïnteresseerd in wat meer snelheid? en ben je in het bezit van een motorrijbewijs? Dan heeft Aprilia ook nog een aantal motorscooters te koop! Waaronder de Aprilia SR Max “300cc” motorscooter.

Brommers

Aprilia heeft ook een aantal brommers te koop, let wel even op dat dit allemaal schakelbrommers zijn in plaats van automatische schakeling zoals bij de scooters. Aprilia heeft o.a. 50cc crossmotoren, waaronder de RX 50 en de SX 50. Verder heeft Aprilia nog 50cc racemotors die ook zelfs leverbaar zijn de 125cc uitvoering. De 50cc modellen zijn o.a. de RS4 50 Replica en de RS4 50. Ben jezelf meer geïnteresseerd om een brommer te kopen dan heeft Scooterplaats ook een groot aanbod van brommers te koop. Bekijk dan hier het brommer aanbod op Scooterplaats.

Aprilia scooter kopen

Ben jezelf opzoek naar een mooie Aprilia scooter of schakelbrommer? Op Scooterplaats staan diverse nieuwe Aprilia’s te koop, welke meestal door scooter bedrijven te koop worden aangeboden, indien je opzoek bent naar een tweedehands Aprilia scooter of brommer dan heeft Scooterplaats een ruim aanbod dat dagelijks verandert.

Bedrijven die regelmatig Aprilia scooters te koop aanbieden via Scooterplaats zijn o.a.

Of ga naar de officiële website van Aprilia voor het totaal aanbod van alle modellen.