Peugeot scooter kopen? Peugeot scooters vind je hier te koop

Peugeot scooters

Lijst weergave Galerij weergave

Peugeot scooters

Historie van de Peugeot scooters

Peugeot is natuurlijk vooral bekend van auto’s maar Peugeot maakt al sinds de vorige eeuw motorfietsen. De eerste Peugeot motorfiets is gebouwd in 1898 en tentoongesteld in Parijs maar is echter nooit in productie gebracht. In 1901 is Peugeot een samenwerking aangegaan met Zürcher en Lüthi, een producent van motorblokken, motorfietsen, auto’s en inbouwmotoren afkomstig uit Zwitserland. Peugeot heeft vanaf het begin tot de jaren 50 vele motorfietsen geproduceerd. In het jaar 1953 heeft Peugeot de eerste scooter ontwikkeld. Het model wat toen geïntroduceerd werd was de Peugeot S55. In het jaar 2016 is de nieuwe Django scooter geïntroduceerd wat een remake is van de eerste Peugeot S55 scooter. Tot op heden is Peugeot nog de enige fabrikant in Frankrijk die motorfietsen, scooters en brommers produceert met een cilinderinhoud van 50cc t/m 500cc.

Peugeot scooters in Nederland

Peugeot is in Nederland qua scooters een zeer gewild en gewaardeerd merk. De kwaliteit van de scooters of snorscooters (snorscooters hebben een blauwe kentekenplaat en rijden maximaal 25 km/uur) en de scooters (gele kentekenplaat en die rijden maximaal 45 km/uur) van Peugeot zijn degelijk, betrouwbaar en ook zeer betaalbaar. Peugeot heeft diverse uiteenlopende modellen van sportief tot retro.

Modellen van Peugeot

Peugeot heeft een flink aantal modellen in de verkoop. In de 50cc klasse scooters heeft Peugeot de stijlvolle Django, de Kisbee, VivaCity en uiteraard de bekende Speedfight modellen. Tevens heeft Peugeot ook een aantal 125cc motorscooters die in Nederland worden geleverd. O.a. de Django wordt in meerdere modellen geleverd en is dus ook verkrijgbaar in een motorscooter.

Populaire 50cc Peugeot scooters

Peugeot heeft een aantal modellen die erg gewild zijn, maar voor iedereen is er eigenlijk wel een model die bij hem of haar past. De Peugeot VivaCity is samen met de Peugeot Speedfight een van de meest populaire modellen. De populaire modellen van Peugeot in een scooter of snorscooter zijn o.a.

Peugeot scooter kopen?

Ben jezelf opzoek naar een mooie, sportieve of retro looks Peugeot scooter? Op Scooterplaats vind je regelmatig nieuwe en tweedehands Peugeot scooters te koop. Er zijn ook regelmatig scooter dealers die een mooie, nette tweedehands Peugeot scooter te koop aanbieden die zelfs met garantie geleverd wordt! Of wil je liever een nieuwe Peugeot scooter kopen? Op scooterplaats zijn ook diverse scooter dealers die regelmatig nieuwe Peugeot scooters te koop aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.

Scooter dealers die regelmatig Peugeot scooters te koop aanbieden via Scooterplaats zijn o.a.

Of ga naar de officiële website van Peugeot voor het totaal aanbod van alle modellen.