Kymco scooter kopen? Kymco scooters vind je hier te koop

Kymco scooters

Lijst weergave Galerij weergave

Kymco scooters

Kymco 

Kymco is een fabrikant van scooters, motorfietsen en Quads die gevestigd is in de stad Kaohsiung wat de op een na grootste stad is van Taiwan. De merknaam van Kymco is Kwang Yang Motor Co, Ltd. die de grootste fabrikant van scooters is in Taiwan Het bedrijf Kymco is in 1963 opgericht en produceerde in het begin alleen onderdelen voor Honda. Vanaf 1970 bouwde Kymco ook meerdere modellen scooters en motorfietsen. Vanaf begin jaren 90 is Kymco onder hun eigen naam scooters, motorfietsen en Quads gaan produceren. Tegenwoordig heeft het bedrijf ook in China en Indonesië fabrieken en ze produceren meer dan 450.000 voertuigen per jaar.

Kymco modellen

Kymco heeft aardig wat modellen! Van sportief tot retro scooters. De afgelopen jaren heeft Kymco behoorlijk wat populariteit weten te winnen bij de scooter rijders. De Kymco Super 8 is echt een model voor de wat sportieve scooter rijder onder ons. De People S, G-Dink en de New Dink zijn fijne scooters voor de wat langere afstanden, of ben je liever opzoek naar een retro model? Kijk dan eens bij de Sento of de New Sento van Kymco die ook erg wendbaar zijn om lekker door het verkeer heen te rijden.

Populaire modellen

Op scooterplaats vind je diverse modellen van Kymco. Er worden dagelijks nieuwe en tweedehands Kymco scooters geplaatst door zowel bedrijven als particulieren. In de top drie van Scooterplaats staat op nummer 1 de Kymco Agility waarna gevolgd de Kymco Super 8 samen met de Sento retro scooter.

Kymco scooter kopen?

Ben je van plan om een nieuwe of tweedehands Kymco scooter te kopen dan staan er diverse Kymco scooters (met gele kentekenplaat en rijden maximaal 45 km/uur) of snorscooters (snorscooters hebben een blauwe kentekenplaat en rijden maximaal 25 km/uur) te koop op Scooterplaats.

Scooter dealers die regelmatig Kymco scooters te koop aan bieden via Scooterplaats zijn o.a.

Of ga naar de officiële website van Kymco voor het totaal aanbod van alle Kymco scooters.