Sym scooter kopen? Veel Sym scooters vind je hier te koop

Sym scooters

Lijst weergave Galerij weergave

Sym scooter kopen

Historie van Sym

Sym scooters, oftewel, Sanyang Motor Co Ltd. uit Taiwan. De naam is naar alle waarschijnlijkheid afgekort naar Sym en is opgericht in 1954 door Huang Chi-Chun en Chang Kuo An. Sym is vanaf de begin jaren 60 begonnen met het produceren van motorfietsen. Het bedrijf is o.a. gevestigd in Taiwan en het hoofdkantoor van Sym staat in Hsinchu. Sym maakt en verkoopt scooters, motorfietsen en ATVs onder de naam Sym en daarbij produceert Sym ook nog onder de naam Hyundai auto’s. Sinds de oprichting van Sym scooters heeft het bedrijf al meer dan 16 miljoen scooters, brommers en ATVs wereldwijd verkocht. Sinds halverwege het jaar 2005 heeft Sym zich meer gericht op de Europese markt door o.a. de 50cc Sym Mio te introduceren wat momenteel een zeer gewild model is in Nederland. Het is momenteel een van de grootste tweewieler fabrikanten ter wereld.

Kwaliteit van Sym

De Sym scooters zijn in Nederland zeer populaire en betaaltaalbare scooters. Het zijn fijne compacte wendbare scooters die erg veel verkocht worden door zowel jong als wat oudere. De kwaliteit van de Sym scooters zijn erg goed en betrouwbaar. Heb je eenmaal een Sym scooter gehad dan is de overweging bij de meeste gebruikers om trouw te blijven aan dit merk.

Modellen van Sym

Sym heeft een ruim aanbod van verschillende modellen 50cc scooters. Een van de meest populaire modellen zijn de Sym Mio samen met de Sym Fiddle. Bijna alle Sym scooters zijn momenteel uitgerust met een milieu vriendelijke 50cc 4takt motor. De meeste modellen van Sym zijn zowel verkrijgbaar in een snorfiets (blauwe kentekenplaat en maximaal 25 km/uur) als in een bromfiets (gele kentekenplaat maximaal 45 km/uur) uitgave Wil je liever een Elektrische Sym scooter? Dan heeft Sym o.a. de e-Virid en de Symmetry te koop. Kies je liever voor wat meer vermogen? Dan heeft Sym ook een aantal Sym motorscooters op de markt gebracht. Waaronder de Mio 100cc, de Fiddle 2 125cc, de Symphony ST 125cc en de Joymax 125i ook in een 125cc uitvoering. In 2016 heeft Sym een nieuwe witte stijlvolle 125i Sport uitgebracht voor een zeer gunstige prijs / kwaliteit verhouding.

Sym Mio meest populair, daarna de Sym Fiddle

Het populairste model van Sym is de Sym Mio, na de Mio staat de Sym Fiddle op plek nummer twee in de lijst van populaire modellen, beide modellen zijn zowel verkrijgbaar in een scooter als in een snorscooter.

Sym scooter kopen?

Ben jezelf opzoek naar een leuke Sym scooter? Op Scooterplaats staan er regelmatig nieuwe en tweedehands Sym scooters te koop. Er zijn ook scooter dealers die een leuke tweedehands Sym scooter te koop aanbieden op Scooterplaats of zelf een nieuwe Sym scooter.

Scooter dealers die regelmatig Sym scooters te koop aanbieden via Scooterplaats zijn o.a.

Of ga naar de officiële website van Sym voor het totaal aanbod van alle modellen.